Timeplan og priser

Vi holder ukentlig klasser ved Follo Yogasenter i Ås på torsdager. Timeplanen for våren, og som vil gjelde fram til begynnelsen av juni er:

Torsdag

17:45 – 19:00 – Nivå 1 – BESTILL PLASS HER

19:15 – 20:30 – Nivå 2 – BESTILL PLASS HER

Nivå:

Iyengar Yoga Nivå 1 (75 minutter)

Timen er for deg som er ny i yoga og/eller har gått Introkurset ved Follo Yogasenter eller tilsvarende et annet sted. Om du har noe erfaring med annen type yoga anbefaler vi at du starter på denne klassen før du går på mer øvede klasser i Iyengar Yoga. Det er vanlig å gå på yoga nivå 1 i ett til to år før du begynner å gå på mer utfordrende klasser, men mange med lengre erfaring i yoga finner det lærerikt å gå på nivå 1 timer iblant. På denne timen jobber vi med de grunnleggende teknikkene og stillingene i yoga og du får grundig opplæring i hvordan du skal jobbe i hver enkelt stilling. Vi har fokus på øvelser som åpner opp kroppen, særdeles åpning av bryst, skuldre og hofter og stående stillinger på timen.

Iyengar Yoga Nivå 2 (75 minutter)

Denne timen passer for deg som har gått jevnlig på Iyengar yoga i minst ett år og/eller har flere års erfaring fra annen type yoga. Timen gir deg anledning til å videreutvikle din yogapraksis og lære mer utfordrende stillinger. Vi introduserer mer krevende stående og sittende stillinger, samt varierte vridninger på denne klassen. Du vil også lære inversjoner som skulderstående og hodestående og enkel pranayama (pusteøvelser).

Dersom du er i tvil eller gjerne vil ha en samtale om hvilken klasse som passer for deg, så ta kontakt via kontaktskjemaet.
Informasjon om priser finner du her. Det er Follo Yogasenter sine priser og regler som gjelder.