Om Nesodden Iyengar Yoga

Nesodden Iyengar Yoga er drevet av Maria Jardardottir som er sertifisert Iyengar yogalærer med utdanning fra England hvor hun har studert under Alan Brown (Senior Level 3) som hovedlærer og under Myka Ransom (Junior Level 3). Maria fortsetter sine studier med Alan og pendler til Leeds jevnlig for å jobbe mot Junior Level 1 eksamen i 2019.

Etter nylig å ha flytta tilbake til Nesodden jobber Maria nå for å med tida starte ukentlige klasser for blanda nivå. Hun ønsker at kursene skal ha maks kapasitet på 12 studenter slik at du vil få mye tilbakemelding på din personlige praksis og utvikling på kurset. Dette er en kvalitet som vil reflekteres i prisen. Til sammenlikning, dersom du går på et kurs med ei stor gruppe, vil du få mindre personlig tilbakemelding.

Kursene vil ha klasser på 75 minutter varighet slik av vi kan inkorporere tid for avspenning og pusteøvelser (pranayama) regelmessig som en avslutning på klassen.

Inntil Maria har nok folk som har meldt interesse for kurs på Nesodden har hun tilbudt klasser ved Follo Yogasenter i Ås, men FYS skal nå gjennomgå en nedskjæring og Maria underviser derfor ikke regelmessig før hun får igang kurs på Nesodden. Send gjerne ei melding om interesse, så får vi omsider satt opp klasser på Nesodden også!