Kurs på Jaer Skole

Nytt Iyengar yoga kurs på Jaer Skole fra og med 16. februar. Meld deg på! 🙂

Nå ser vi fram til å starte nytt kurs på Jaer Skole (Glenneveien 31) med gode bussforbindelser for deg som reiser kollektivt. Det vil være åpent nivå som betyr at kurset tilpasses de påmeldte og at du kan være uerfaren eller erfaren med å gå på yogaklasser – alle er velkomne, med andre ord 🙂

Den første klassen på kurset, den 16. februar 18:30-19:45, holder vi som prøvetime. Da får du anledning til å komme og prøve klassen og se om den er rett for deg. Du må da melde deg på og betale en prøvetime i forkant av klassen – det kan du gjøre her KJØP PRØVETIME

For jevnlige oppdateringer og tips om lesestoff, artikler og inspirasjon i forhold til Iyengar yoga så følg oss gjerne på Facebook Maria Jardardottir – Nesodden Iyengar Yoga og Instagram @nesoddeniyengaryoga 

Iyengar yoga er mest kjent for å jobbe individuelt med hver asana og lære om komposisjonen og linjeringa i hver av asanaene. Men, vi gjør også flow i Iyengar 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s